Sensire yrityksenä

Sensire Oy on suomalainen korkean teknologian yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa sähköisiä ratkaisuja laadunvalvontaan. Olemme edelläkävijä tuottamaan ja soveltamaan IoT-ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Palveluamme käytetään laajasti esimerkiksi ammattikeittiöiden omavalvontasuunnitelman toteuttamisessa sekä laboratorioiden ja verikuljetusten kriittisessä olosuhdeseurannassa. Tavoitteemme on turvata asiakkaidemme toiminnan laatu ja läpinäkyvyys. 

Käytämme ISO 9001 -laatujärjestelmää ja avainlippu-yrityksenä teknologiamme suunnitellaan ja kehitetään Suomessa.


Reaaliaikaisen mittauksen edelläkävijä

Sensirellä on vahva teknologian ja toimialan tuntemus langattomaan mittaamiseen. Olemme toteuttaneet satoja asiakasprojekteja reaaliaikaiseen mittarointiin, datan esittämiseen ja raportointiin. 

Käyttäjäkokemuksia


Sensire lukuina

2007

Controlmatic Oy:n perustamisvuosi. TempNet tuotenimi rekisteröidään. Vuodesta 2012 alkaen olemme toimineet Sensire Oy:nä. Henkilöstön määrä on 23. 

30 000

Olemme toimittaneet yli 30 000 mittalaitetta ja ohjelmistoja useisiin satoihin eri kohteisiin. Mittaamme yli kymmentä eri suuretta. 

1 000 000+ 

Päivittäin pilvipalveluumme tallentuu useita miljoonia yksittäisiä mittauksia. Viikoittain järjestelmämme lähettää asiakkaille satoja reaaliaikaisia hälytyksiä rajojen ylittyessä.  

-80...+230˚C

Olemme langattoman lämpötilamittauksen edelläkävijä. Kehittämämme teknologia on palvellut kriittisten kuljetusten seurannassa jo kymmenen vuoden ajan.  


Toimimme ISO 9001 (DNV) sertifikaatin mukaisestiISO-900-front-pg.png

Sensire Rekry

Tällä hetkellä ei avoinna olevia työpaikkoja. 
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus: rekry@sensire.fi 

Yhteistyöverkosto

 

evira.png tilaajavastuu.jpg finland-health.png koodia-suomesta.png cleantech-finland.png avainlippu.png hinku.png

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Ota yhteyttä