Näin SE toimii

CASE
TEMPNET®

”TempNet® helpottaa ja varmistaa päivittäistä toimintaa. Lämpötilojen poikkeamat tulevat hyvissä ajoin haluttuihin numeroihin tekstiviestillä. Kun ehdimme reagoida ajoissa, vältymme jopa mittavilta hävikeiltä. Havaitsemme myös kylmälaitteiden piilevät viat. Dokumentointi on automaattista ja raportointi esim. viranomaisille on todella helppoa takautuvasti. Käyttäminen on helppoa vaikka kotoa.”

– Wihuri Oy Aarnio, pikatukkupäällikkö Jani Rautapuro

TEMPNET® Helppo elintarvikeseuranta

Valmiit
omavalvontaraportit

Verkossa toimiva Sensire TempNet® on paras ratkaisu elintarvikkeiden lämpötilan sekä energiankulutuksen seurantaan, sillä se hoitaa automaattisesti myös raportoinnin PTY:n järjestelmään ja viranomaisille. Tiedot tallentuvat elintarvikelain vaatiman vuoden ajaksi.

Reaaliaikaista
tietoa

Saat milloin tahansa tiedot mm. lämpötiloista, kosteudesta ja CO2 -pitoisuuksista. Energiankulutuksesta palvelu mittaa esim. laitekohtaisen sähkön ja veden käytön. Voit unohtaa manuaaliset kirjaukset, eikä paperilomakkeiden säilytystä tarvita.

Prosesseista
serviisiin

Palvelusta hyötyvät ammattikeittiöt, päivittäistavarakaupat, elintarvikejalostajat ja kuljetusliikkeet. Peruspaketteja on kaksi: kiinteistöissä tapahtuva mittaus ja kuljetuksissa tapahtuva mittaus. Aloitusmaksun ja laitteiden lisäksi maksat vain palvelumaksut ja haluamasi lisäpalvelut.

Kysy lisää! >

CASE
TEMPNET®PHARMA

”TempNet® Pharma vähentää manuaalikirjausta merkittävästi osastoilla
ja apteekissa. Lääketyöntekijän aikaa säästyy tunti päivässä – vuodessa
noin 4 000 €. Samalla inhimilliset virheet jäävät pois. Lääkehävikki
pienenee noin 5–10 % vuodessa. Lisäksi vältimme 175 000 € hävikin
kylmiömme rikkoutuessa.”

– Etelä-Savon sairaanhoitopiiri, apteekkari Jouni Asikainen

TEMPNET®PHARMA Lääkkeet ja näytteet turvassa

Automaattinen
seuranta

Sensire TempNet Pharma® on helppo kokonaisratkaisu lääkehuollon ja laboratorioiden olosuhdevalvontaan sekä lääke- ja näytekuljetuksiin. Se hoitaa mittaukset reaaliaikaisesti (mm. lämpötilat, kosteus, gammasäteily, laitekohtainen sähkön ja veden käyttö), hälyttää ja tuottaa valmiit raportit viranomaisille.

Varmasti
luotettava

Verkkopalvelussa kaikkien mittauspisteittesi tiedot ovat saatavillasi missä ja milloin vain. Luotettavat suomalaiset palvelimet takaavat tietoturvallisuuden. Et tarvitse turhia laitteita tiloissasi, eikä palvelua kytketä omiin järjestelmiisi.

Kiinteät ja liikkuvat
kohteet

Peruspaketteja on kaksi: kiinteistöissä tapahtuva mittaus ja kuljetuksissa tapahtuva mittaus. Aloitusmaksun ja laitteiden lisäksi maksat vain palvelumaksut ja haluamasi lisäpalvelut. Se on pian säästetty takaisin työajassa ja lääkehävikissä!

Kysy lisää! >

CASE
SENSIRE ENERGY
MANAGEMENT

”Sensiren automaattinen verkkopalvelu on nykyaikaa. Lämpötila- ja kosteusantureiden liikuteltavuus on erittäin hyvä. On helppoa saada täsmäkohteiden olosuhdemittaukset ja samalla järjestelmällä saamme myös reaaliaikaiset energian kulutustiedot.

Energianmittausjärjestelmän reaaliaikaisuus antaa hyvän näkymän kulutuksesta. Siksi kulutushuippujen tasaus on helppoa ja tuo säästöä.

Sensiren palvelu on ollut joustavaa. He ovat kuunnelleet meitä ja meidän tarpeitamme.”

– Viherkaste Oy, toimitusjohtaja Erkki Nylund

Energianhallinta verkossa

Kaikki kohteet
automaattisesti

Sensire Energy Management näyttää kaikki energiakohteesi verkossa paikasta ja mittauslaitteesta riippumatta. Se kertoo mm. sähkön, veden ja lämpöenergian kulutuksen ja laadun, muun ainekulutuksen (mm. kaasu) sekä lämmön, kosteuden ym. olosuhteet sisällä ja ulkona.

Laskutuksesta
hiilijalanjälkeen

Mitä tarvitsetkin, saat sen valmiina pakettina. Voit mm. verrata toteutunutta kulutusta budjettiin sekä saat energiatodistukset ja raportit. Palvelu kertoo säästökohteet, hälyttää kulutusrajoista ja antaa ratkaisuohjeet. Säätäminen onnistuu verkossa, automaattisesti.

Säästät, tehostat
ja ennakoit

Haluatko havaita sisäilmaongelmat heti? Torjua tariffihuiput tai verrata kylmälaitteidesi kustannuksia? Energiakulut pienenevät nopeasti, kun osaat hyödyntää säästökohteet ja torjua kulutuspiikit. Jos odottamaton vika yllättää, selkeät ohjeet auttavat minimoimaan vahingot.

Kysy lisää! >

Etätiedon edelläkävijä

Vuonna 2001 aloittanut Sensire on tänään Pohjois-Euroopan johtavia etätiedonkeräykseen erikoistuneita yrityksiä. Missiomme on auttaa asiakkaitamme toimimaan energiatehokkaasti ja laadukkaasti, puhtaan ympäristön ja kestävän kehityksen periaatteilla.

Käytettävyys edellä

Kehittämämme sensoriverkkoteknologiaan perustuvat sovellukset tuottavat, välittävät ja jalostavat tietoa haluttuun muotoon langattomasti ja automaattisesti. Instaview®-käyttöliittymämme on uudistanut etätietopalveluiden käytettävyyttä ainutlaatuisella, luovalla tavalla.

Suomalaista laatua

Tuotteemme ovat EU-sertifioituja ja käytämme ISO 9001 -laatujärjestelmää. Kehitämme ja suunnittelemme palveluratkaisun laitteisto-osat Suomessa ja työllistämme lisäksi kotimaisia alihankkijoita. Järjestelmämme on avoin: palvelut ovat liitettävissä erilaisiin asiakkaiden tiloissa jo oleviin laitteisiin.

KERROMME
MIELELLÄMME
LISÄÄ MEISTÄ JA
TUOTTEISTAMME.

Ota yhteyttä!

* Pakollinen